New retro treasures

The holidays are over and we have arrived back home. I spent my holiday going to flee markets and looking for cool retro fabrics and other materials. I found lots of amazing fabrics that are just inviting to turn them into lovely clothing, bags or accessories. I haven’t been able to start doing anything yet, as my luggage got lost on our flight back home. It took days until we heard anything about it and I got terribly worried that my beautiful fabrics got lost for good. Finally yesterday I got the luggage back. Before I start making anything out of them, I have to share few of those gorgeous prints with you. Very brown and yellow, my taste these days. ;)

p.s. I am so happy I found that favorite bunny fabric of mine in brown. I already have million of ideas what to do with that.. What do you think?

6 Comments

 1. Emmi 10/01/2010

  Voi ei miten ihania! Täytyy myöntää että nyt olen pikkaisen kateellinen löydöistäsi! Innolla jään odottelemaan mitä näistä syntyykään. :)

 2. Niinu 10/01/2010

  Tää on niin kade täällä että puhina kuuluu…
  Mutta onnellinen olet sinä!

 3. Ansku 10/01/2010

  Ihania kankaita! Onneksi ei sentään lopullisesti kadonneet :) Jään minäkin odottelemaan mitä ihanuuksia teet näistä :)

 4. pauliina 12/01/2010

  uskomatonta! mä oon etsinyt kissojen ja koirien kans tota ruskeapohjaista miljoonasydäntä. Maksaisinkin melkein mitä vaan :)

 5. piia 12/01/2010

  Pauliina, yhdeltä pieneltä kirpparilta satuin löytämään tuota miljoonasydäntä. Siellä oli melkein kaikissa väreissä jonkinlaiset palat. Mutta, muistaakseni huuto.netissä on ollut ihan lähiaikoina tuota ruskeaa sydäntä. Kannattaa seurata. :)

 6. frost* 14/01/2010

  Aivan upeita kankaita! Pitäisi itsekin lähteä taas kierrokselle. Harmi vain, että retrot ovat nykyisin niin kysyttyä materiaalia, että harvoin löytää tuollaisia helmiä. Innolla odotan, mitä niistä syntyy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>