Few little lions

This shirt is a birthday present for a little two year old boy. Onni and he have been playing together lately and they have been growling and pretending to be dinosaurs and lions. Us parents have been “scared” a lot last few days ;) So, since he and his family are going back to Norway in few weeks time, I decided to make some growling buddies for him in a shirt. Though, these lions look very tame compared to the boys. They definitely know their grrrrrooooows! :D

3 Comments

 1. Paapii 15/07/2010

  Oi miten kaunis paita!

 2. Niinu 15/07/2010

  Vitsit mitä juttuja täällä on taas ahkeroitu!
  Me ollaan vaan lomailtu:)
  Kelit ei täällä Suomessa oikein suosi mitään…tänäänkin on kahdesti satanut ihan kunnolla mutta aina se elohopea nousee takaisin kolmeenkymppiin:( Minä en niin piittaa…
  Mahtava juttu se mukille tarkotettu pussukka;mummi oli ostanut jostain kirpputorilta samankaltaisen (farkkukankaisen juomapullolle tarkoitetun)meitin tytölle ja innostuttiin siitä niin paljon että toivottavasti poikakin saa pian omansa!

 3. piia 16/07/2010

  Kiitokset, täällä ei ole helteistä tietoakaan, semmoista 15 astetta on pidellyt koko kesän. Tosin jos täällä on 20 astetta, niin heti tuntuu tosi lämpöseltä, eli ei ihan samanlaista kuin Suomessa. Niinu, nuo cup carriersit on tosi kätsyjä. Niihin menee take away mukit ja kupit ja oluttuopitkin :) Eikun vaan tekemään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>